Tarot

Ne događa se i neće se dogoditi nešto što se već nije dogodilo, a sve što se događa što če se dogoditi ili se dogodilo zabilježeno je negdje u Univerzumu. Okultni filozofi prošlosti sveli su to na izreku Duša svijeta ili Anima mundi.

U energiji Univerzuma zabilježeno je sve što se dogodilo, što se događa i što će se dogoditi, događaji iz prošlosti povlače za sobom sadašnjost i budućnost, ljubav, mržnja strah i strepnja bilježe se u Univerzumu sa svakog od nas ponaosob, a kako prošli i sadašnji događaji tako su zapisani i događaji koji slijede.

Ključ, tvrde mnogi svjetski majstori proricanja, predstavlja TAROT, karte koje imaju moć da se za vrijeme miješanja i otvaranja uključuju u “anima mundi” i odatle crpe neizmjernu mudrost. Zbog toga se tarot i smatra jednim od najubjedljivijih načina predviđanja budućnosti.

Špil tarot karta ima 78 karata i sastoji se od Male arkane i Velike arkane.

MALA ARKANA ima 56 karata i to:

- kup novčića
- kup štapova
- kup pehara
- kup mačeva

Svaki kup ima 14 karata – od jedan do deset – te cetiri takozvane dvorske karte: kralja, kraljicu, viteza i paza.

VELIKA ARKANA započinje kartom koja nosi ime Luda i u većini špilova označena je nulom (0) ili je bez broja, a završava se kartom zvanom Svijet, koja je označena brojme XXI. Da bi se uspješno proricalo vrlo bitno je kako se karte miješaju. Od miješanja karata ovisi uspješno povezivanje sa energijom Univerzuma a vrlo je bitna i koncentracija zainteresiranog na pitanje na koje traži odgovor.

Proricatelj mora imati na umu da je dio špila karata okrenut obrnuto jer značenje karata obrnuto okrenutih se razlikuje od značenja normalno postavljene karte.

Imate pitanje, zanima Vas zašto Vam se događa ili što će se dogoditi,
Pitajte nas!

» Tarot - narudžbena forma

Tarot

Tarot

Tarot

Tarot

 
Za pozive iz Hrvatske nazovite na:

064-618-181 mob 8,41kn/min tel 6,99kn/min
Za upite iz inozemstva:

vjera@horoskop.com.hr
Horoskop | Tvrtka | Mapa stranice | Dodaj u favorite
kliknite na željeni horoskopski znak
 
064-618-181 mob 8,41kn/min
064-618-181 tel 6,99kn/minIzbornik
 


Copyright © 2015 - Vjera standard d.o.o. - MB:01581350 - M.Resetara 31 - Zagreb