Horoskop - Strijelac

Jupiter vlada ovim je muškim vatrenim znakom. U pomoć Jupiteru stigli su Sunce i Mars i stoga rođeni u ovom znaku nagrađeni su dobrom moralnom i duhovnom osobinom. Vječito nezadovoljni sobom idu u potragu za nečim boljim. Planove donose veoma netemeljito ali su spretni u riješavanju detalja u hodu.
Sigurnošću u sebe i svoje postupke izbjegavaju moguću diskusiju o njima. Otvoreni su i stoga imaju skrivene neprijatelje.

Nisu u stanju prešutiti istinu i spremni su je reći svakome u lice. Često se teško sporazumjevaju sa svakodnevnicom jer su samosvjesni i misle daleko unaprijed. Korektni su i pravedni u ponašanju sa suradnicima i ostalima, spremni su iskoristiti ljude u svrhu svog napretka ali uz punu zahvalnost onome tko je doprinio napretku. Veoma su ambiciozni i sposobni, bez ikakvih strahova koračaju kroz život. Opsjednuti su putovanjima i želja im je proputovati svijetom.

Ugledni su i veoma brzo se obogate. Dok su u mladosti veoma vezani za roditelje kasnije ne biraju sredstva za samostalnošću. Vrline su im galantnost, častoljublje smirenost a mane snobizam i hvalisavost. Kroz život prolaze u velike opasnosti i iznenađenja no vješto se izvlače iz njih. Skloni su nauci i često se povlače u osamu. Radoholičari su i ne gube vrijeme na odmor.

» Strijelac i drugi znakovi
» Kako doznati svoj podznak
» Podznak horoskopskog znaka Strijelac

 
Za pozive iz Hrvatske nazovite na:

064-618-181 mob 8,41kn/min tel 6,99kn/min
Za upite iz inozemstva:

vjera@horoskop.com.hr
Horoskop | Tvrtka | Mapa stranice | Dodaj u favorite
kliknite na željeni horoskopski znak
 
064-618-181 mob 8,41kn/min
064-618-181 tel 6,99kn/minIzbornik
 


Copyright © 2015 - Vjera standard d.o.o. - MB:01581350 - M.Resetara 31 - Zagreb