Horoskop - Riba

Vodeni ženski znak koj je pod vladavinom i utjcajem Jupitera. Prisutan je i utjcaj Neptuna. Osobe rođene u ovom znaku su uglavnom predodređeni za bol i patnju. Pretjerana osjetljivost i život u nekom romantičnom i nestvarnom svijetu. Ulazeći duboko u svijet nerealnosti često izgube tlo pod nogama. Uživajući pomagajući drugima prihvaćaju pomisao da nemaju pravo na sreću no to im ne smeta.

U svojim namjerama da pomognu svima često pretjeruju. Svoje kvalitete i vrijednosti ne znaju istaknuti no prati ih dobra sreća koja im pomaže da se u datim momentima izvuku. Obzirom da imaju dobre karaktere omiljeni su u društvu, a čini se da ih to usrećuje.

Nisu pretjerano aktivni i poduzetni i izbjegavaju svaku mogućnost nervoze gledajući pritom da se što bolje provedu uz što manje rada. Imaju potrebu da nauče što je moguće više. Osobe rođene u naku riba veoma su časne miroljubive i pametne a uz sve i vrlo emotivne. Vrline su im spretnost, miroljubivost i snalažljivost a mane neodlučnost i nezainteresiranost. Veliki interes za različite stvari može ih skrenuti u krivom smjeru dok uspjeh dolazi posvećujući se jednom smjeru.

» Ribe i drugi znakovi
» Kako doznati svoj podznak
» Podznak horoskopskog znaka Ribe

 
Za pozive iz Hrvatske nazovite na:

064-618-181 mob 8,41kn/min tel 6,99kn/min
Za upite iz inozemstva:

vjera@horoskop.com.hr
Horoskop | Tvrtka | Mapa stranice | Dodaj u favorite
kliknite na željeni horoskopski znak
 
064-618-181 mob 8,41kn/min
064-618-181 tel 6,99kn/minIzbornik
 


Copyright © 2015 - Vjera standard d.o.o. - MB:01581350 - M.Resetara 31 - Zagreb