Horoskop - Rak

Rak je pod direktnim utjcajem Mjeseca i to mu daje karakteristiku izrazito muškog vodenog znaka. Potreba za emocijama, mirom  i srećom su najbitnije težnje rođenih u ovom znaku. Usponi i padovi, od ogromne sreće do krajnjih granica patnje odlike su njihovih života. Ne nalaze lako svoj mir i često jure prema opasnostima. Osjećaj potrebe da primaju ljubav ih pretvara po nekad u vrlo posesivne što može komplicirati njihov emotivni život. Rado stoje na usluzi svom partneru i uživaju u obiteljskom okruženje. Potrebom da dokažu svoju zaljubljenost mogu se dovesti i u neugodne situacije.

 Kod njih je uvijek prisutna želja za sažaljevanjem a često se nađu i u situaciji samosažaljevanja. Rado se žrtvuje za članove svoje obitelji i ukućane kako bi stvorio bolje uvijete života dok za uzvrat traži samo kućni red i mir. Dozvoljavaju d aim drugi određuju životne smjernice, nježni su, vole se žrtvovati, duševni društveni ali i nedovoljno borbeni a često i nesamostalni. U trenutcima neraspoloženja postaju razdražljivi i neugodni po okolinu.

Nedostaje im hrabrosti da argumentirano obrane svoje stavove. Stoga im se može pripisati ponekad egoizam, nerealnost i osvetoljubivost. Za vanjski svijet su nezainteresirani promatrači dok se istovremeno prepuštaju instinktima i postaju sanjari. Skloni su brzopletim i nepromišljenim odlukama pa se stoga predaju očuvanju veza koje ostvaruju sa neizmjernim poštovanjem do granice gubitka samopoštovanje. Savršeni obiteljski odnosi najveća su nagrada ovom horoskopskom znaku. Prilagodljive su naravi u odnosu prema prijateljima i vanjskom svijetu, veoma uslužni i imaju veliko povjerenje u ljude što ih takođe često dovodi u situaciju neshvaćenosti.

Problem koji im se nameće je kako napraviti prvi korak. Dobar poslovni uspjeh mogli bi postići u trgovini, izdavaštvu ili odgojno obrazovnom poslu.

» Rak i drugi znakovi
» Kako doznati svoj podznak
» Podznak horoskopskog znaka Rak

 
Za pozive iz Hrvatske nazovite na:

064-618-181 mob 8,41kn/min tel 6,99kn/min
Za upite iz inozemstva:

vjera@horoskop.com.hr
Horoskop | Tvrtka | Mapa stranice | Dodaj u favorite
kliknite na željeni horoskopski znak
 
064-618-181 mob 8,41kn/min
064-618-181 tel 6,99kn/minIzbornik
 


Copyright © 2015 - Vjera standard d.o.o. - MB:01581350 - M.Resetara 31 - Zagreb