Horoskop - Ovan

Muški vatreni znak čiji je gospodar Mars. Veliki utjecaj na karakteristike Ovna čine Sunce a našto manji Jupiter. Puni su životne snage, odlučni, veoma uporni i bezobzirni u postizanju svojih ciljeva Teže ka ranom osamostaljenju i teško prihvaćaju pomoć sa strane. Velikom snagom volje probijaju se kroz život i postižu zacrtane rezultate.

Teško podnose podređeni položaj, spremni su snositi punu odgovornost za sve svoje postupke koje ustrajno brane. Kada se suoče sa preprekama za ostvarenje svojih ideja i ciljeva skloniji su propasti nego odustajanju. Dobri su vođe i veoma temperamentni. Red i disciplina su im jako bitni ali se sami istog ne pridržavaju

Nisu osobe koje se mogu pohvaliti izrazito pozitivnim moralnim kvalitetama, skloni su prevarama i rasipanju ali se prilagođavaju poštenosti kada im to donosi korist. Žestoki su u opravdavanju svojih postupaka a kao vrline mogu im se pripisati entuzijazam, ne prihvaćanje pa čak i preziranje opasnosti dok im fanatizam I pretjerana želja za vlašću može prijeći čak i u manu. Ne prihvaćaju prepreke i ako ih na vrijeme ne uoče postaju veoma drski, bahati i bijesni. Nisu osobe koje će vas šarmirati već će se pokušati nametnuti.

Često im se pripisuju karakteristike sklonosti ljubomore, svađalica i sl. Stoga im se češće događaju komplicirani odnosi u životu, iako imaju veoma razvijenu moć zapažanja i prosuđivanja koje ne koriste jer se ponašaju u skladu sa svojom urođenom impulsivnosti.  Mogu postati kvalitetni sportaši, vole prirodu, jaka volja za radom usporava ih jer najčešće žive u kontinuiranoj napetosti što ih često dovodi do raznih oboljenja. Užitak su im putovanja i  promjene  kako u poslu i ljubavi tako i u ostalim ljudskim aspektima.

Obzirom da imaju jake sposobnosti ipak su u stanju sebi osigurati jako dobru budućnost. Najbolje rezultate pokazuju u djelatnostima gdje im se daje mogućnost upravljanja drugima.

» Ovan i drugi znakovi
» Kako doznati svoj podznak
» Podznak horoskopskog znaka Ovan

 
Za pozive iz Hrvatske nazovite na:

064-618-181 mob 8,41kn/min tel 6,99kn/min
Za upite iz inozemstva:

vjera@horoskop.com.hr
Horoskop | Tvrtka | Mapa stranice | Dodaj u favorite
kliknite na željeni horoskopski znak
 
064-618-181 mob 8,41kn/min
064-618-181 tel 6,99kn/minIzbornik
 


Copyright © 2015 - Vjera standard d.o.o. - MB:01581350 - M.Resetara 31 - Zagreb