Horoskop - Djevica

Merkur je vladar ovom ženskom zemljanom znaku a pomaže mu Saturn. Rođeni u ovom znaku veoma su pedantni, a sposobni za dobru organizaciju poslova u svim segmentima. Ne vole grubosti, nepromišljene ideje niti nagle promjene.

Za postizanje životnog uspjega njihova je vodilja rad. Vrlo su inteligentni što im donosi poslovnu vještinu. Odabirom posla nepovjerljivi su prema drugim poslovima i idu isključivo odabranim putem. S puno reserve se upuštaju u pomoć drugima jer se boje neplaniranih situacija. Imaju velike sposobnosti izražavanja koju često iskoriste u ostvarenju svojih ciljeva koristeći i svoje sposobnosti lukavstva i prevrtljivosti. Kroz život se bolje snalaze u već isprobanim varijantama jer im nedostaje maštovitosti i stvaralačkih sposobnosti. Dosljednost i strpljenje smatraju svojom najvažnijom osobinom iako zbog tih osobina često postaju automati sa nedostatkom kreativnosti.

Često sz manipulatori kako svojim srcem tako i materijalnim dobrima. Ne podnose nikakva rasipanja a ipak su rastrošni kada je u pitanju novac. Smatraju sebe samosvjesnim i ne dozvoljavaju si nikakve utjecaje sa strane. Kvalitete su im mirnoća a mane amoralnost, mušičavost i kukavičluk. Kroz karijeru se najbolje snalaze pod upravom drugih jer tako njihove radne sposobnosti mogu doći do izražaja. Put slave i časti smatraju većim uspjehom od financijskog uspjeha.

» Djevica i drugi znakovi
» Kako doznati svoj podznak
» Podznak horoskopskog znaka Djevica

 
Za pozive iz Hrvatske nazovite na:

064-618-181 mob 8,41kn/min tel 6,99kn/min
Za upite iz inozemstva:

vjera@horoskop.com.hr
Horoskop | Tvrtka | Mapa stranice | Dodaj u favorite
kliknite na željeni horoskopski znak
 
064-618-181 mob 8,41kn/min
064-618-181 tel 6,99kn/minIzbornik
 


Copyright © 2015 - Vjera standard d.o.o. - MB:01581350 - M.Resetara 31 - Zagreb