Horoskop - Blizanci

Muški zračni znak Zodijaka koji je pod vladavinom Merkura koji svojim imenom znaka i poznatoj neutralnosti Merkura skriva  svu složenost i karakteristike ovog znaka.Blizance je najteže definirati ali naglasak se stavlja na veliku moć prilagođavanja svakoj situaciji.
Rođenjem dobivaju dar logičnog rasuđivanja. Obožavaju životne promjene i inovacije ali su isto tako veoma uporni u provođenju svojih ideja.

Prilagodljivi su svakoj sredini i lako se poistovjećuju sa problemima drugih. Lako prihvaćaju tuđe brige i probleme. S lakoćom prebrode sve nesuglasice i probleme jer ih nikada ne napušta njihov mladelački karakter. Vrlo su spretni i lako ulaze u suštinu problem ate stoga lako razumiju sugovornika i pronalaze prave riječi za svakoga.

Najčešće su natprosječno inteligentni ali često ne koriste svoju maštovitost za uspješnu karijeru već postaju vrijedni radnici. Realnost Im pomaže da dobro procijene situaciju i da u pravom trenutku odreagiraju. Uvijek dobro razmisle prije donošenja konačne odluke. Tvrdoglavost dolazi do izražaja isključivo kad brane svoje stavove. Rado pomažu i ugađaju i rijetko će odbiti poziv u pomoć pa maker bila i neopravdana. Stoga im se događaju razne neugodnosti.

Sa lakoćom komuniciraju a posebno im leži pismeno izražavanje. Skloni su umjetnosti, vječno u potrazi za promjenama i često su nestalni. No usprkos tome nezaustavljivi su u ostvarenju svojih ideala.

Okretnost suptilnost i fantazija su njihove vrline dok mogu biti i cinični, prefrigani i beskrupulozni. S lakoćom uspijevaju u svim djelatnostima. Glavni oslonac im je u životu logika i ne trbaju se bojati za svoju egzistenciju. Često rade više poslova istovremeno zbog prirode svoje naravi.

Svoje neuspjehe ne mogu pripisati nesposobnosti već nedostatku volje za bavljenjem određene vrste posla. Ako se uspiju skoncentrirati samo na jednu vrstu posla mogu postići izvanredne rezultate u karijeri.

» Blizanci i drugi znakovi
» Kako doznati svoj podznak
» Podznak horoskopskog znaka Blizanci

 
Za pozive iz Hrvatske nazovite na:

064-618-181 mob 8,41kn/min tel 6,99kn/min
Za upite iz inozemstva:

vjera@horoskop.com.hr
Horoskop | Tvrtka | Mapa stranice | Dodaj u favorite
kliknite na željeni horoskopski znak
 
064-618-181 mob 8,41kn/min
064-618-181 tel 6,99kn/minIzbornik
 


Copyright © 2015 - Vjera standard d.o.o. - MB:01581350 - M.Resetara 31 - Zagreb