Astrologija


AstrologijaAstrologija se ubraja u jednu od najstarijih znanosti svijeta. Vise od 2000 godina astrologija i astronomija postojale su kao jedna znanost . Osmislili su je stari Babilonci, preuzeli je i proširili Egipćani, primjenjivali je Grci i Rimljani. Kao i brojne druge znanosti u zapadnu su je civilizaciju donijeli Arapi.
Astrologiju su proučavali i primjenjivali i u Kini, Indiji te u Srednjoj Americi. Astrološko gledanje bazira se na načelu “Kako ondje gore, tako i ovdje dolje” dogadjaji na Zemlji slike su onih u svemiru.Astrolozi promatraju kretanje planeta i vjeruju kako se položaji planeta prenose na ljudske živote.


AstrologijaO položaju Marsa uveliko se očituju međuljudski odnosi koji vode u razmirice i ratove kao što i položaj Venere donosi dobre ljubavne prognoze. Položaj planeta po horoskopskim znacima određuju našu narav, karakter i moguće događaje, no ako nas dobar astrolog upozori na moguće loše događaje vjerovali ili ne možemo ih snagom svoje volje izbjeći.

Nazovite s povjerenjem i provjerite koliko su vama planete naklonjene i što možete učiniti za sebe da vam se ne događaju loše situacije.

 
Za pozive iz Hrvatske nazovite na:

064-618-181 mob 8,41kn/min tel 6,99kn/min
Za upite iz inozemstva:

vjera@horoskop.com.hr
Horoskop | Tvrtka | Mapa stranice | Dodaj u favorite
kliknite na željeni horoskopski znak
 
064-618-181 mob 8,41kn/min
064-618-181 tel 6,99kn/minIzbornik
 


Copyright © 2015 - Vjera standard d.o.o. - MB:01581350 - M.Resetara 31 - Zagreb